ApartHotel Rainbow – Zakynthos 2017

ApartHotel Rainbow – Zakynthos 2017 – Kalamaki – Zonvakantie Griekenland – Het begon als een taverna, nu is het uitgegroeid tot een gezellig aparthotel gerund door een zeer gastvrije Griekse familie. Bij het zwembad heerst een ontspannen sfeer en ligt temidden een groene omgeving, de ideale setting voor een heerlijke vakantie. In de taverna naast het hotel geniet u van heerlijk lokale gerechten met een traditioneel tintje. Maar ook in de buurt er zijn nog vele andere restaurants en barretjes te vinden.

Lees meer over deze accommodatie op: TUI – ApartHotel Rainbow

Aanbieder Zonvakantie ApartHotel Rainbow – Zakynthos 2017

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties ook voor 2017. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport, stedentrips, familievakanties en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes

Bekijk alle mogelijkheden op: TUI vakanties 2017