Appartementen Boletsos Beach – Zakynthos 2017

Appartementen Boletsos Beach – Zakynthos 2017 – Argassi – Zonvakantie Griekenland – 1 van de toppers in ons programma. Niet alleen vanwege de prima Appartementen en het fraaie uitzicht, maar zeker ook door de vriendelijke Griekse eigenaren. Vanuit het complex wandelt u zo het centrum van Argassi in. Vanuit Argassi zit u ook zo in het rustieke Vassilikos en ook een bezoekje aan de hoofdstad Zakynthos-Stad mag zeker niet ontbreken. Boletsos Beach heeft jaarlijks vele terugkerende gasten en we raden u dan ook aan vroeg te boeken!

Lees meer over deze accommodatie op: TUI – Appartementen Boletsos Beach

Aanbieder Zonvakantie Appartementen Boletsos Beach – Zakynthos 2017

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties ook voor 2017. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport, stedentrips, familievakanties en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes

Bekijk alle mogelijkheden op: TUI vakanties 2017