Hotel Diamante Beach – Calpe 2017

Hotel Diamante Beach РCalpe 2017 РCosta Blanca РZonvakantie Spanje РDit is een prachtige hotel in Calpe, en heeft zijn naam Diamante Beach dan ook niet voor niets gekregen. Het luxe hotel is zo ingericht dat je optimaal kan genieten en relaxen van je wel verdiende vakantie. Geniet van de volledig uitgeruste spa, blijf fit in de fitnessruimte, ga heerlijk wat drinken bij de bar of ga uitgebreid genieten van de Mediterraanse gerechten in het buffetrestaurant. Fijn, lopend naar het strand of zelfs een wandeling naar het centrum van Calpe. Hier flaneer je over de boulevard en drink je een glas sangria bij op ̩̩n van de vele terrassen. Houd je van uitstapjes maken? Ga eens een dagje naar het bruisende Benidorm of het historische Valencia!

Lees meer over deze accommodatie op: TUI – Hotel Diamante Beach

Aanbieder Zonvakantie Hotel Diamante Beach – Calpe 2017

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties ook voor 2017. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes

Bekijk alle mogelijkheden op: TUI vakanties 2017