Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort – Playa Blanca 2017

Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort – Playa Blanca 2017 – Canarische Eilanden – Zonvakantie Spanje – Het onlangs gerenoveerde Elba Lanzarote Royal Village Resort (voorheen Corbeta) in Playa Blanca is de ideale plaats voor een luxe vakantie! Lekker uitslapen in je moderne kamer, om daarna te genieten van een heerlijk ontbijt. Ga je plezier maken in een van de zwembaden of toch ontspannen in de wellness? Het kan allemaal in het Elba Lanzarote Royal Village Resort. Voor de kinderen zijn er verschillende kidsclubs terwijl jij aan je kleurtje werkt bij het zwembad. Liever in alle rust genieten? Boek dan een suite in het Adults Only Elba Premium Suites gedeelte, speciaal voor volwassenen!

Lees meer over deze accommodatie op: TUI – Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort

Aanbieder Zonvakantie Hotel Elba Lanzarote Royal Village Resort – Playa Blanca 2017

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties ook voor 2017. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes

Bekijk alle mogelijkheden op: TUI vakanties 2017