Hotel Keri Village & Spa – Zakynthos 2017

Hotel Keri Village & Spa – Zakynthos 2017 – Keri – Zonvakantie Griekenland – Keri Village, de naam zegt het al. Dit kleinschalige complex ligt boven het kleine dorp Keri. Door de gratis transferservice is het strand en het kleinschalige centrum van Keri nooit ver weg. Bij het zwembad is het heerlijk toeven terwijl u geniet van elkaar en het panoramisch uitzicht over het groene heuvelachtige landschap van Zakynthos.

U geniet hier in alle rust van elkaar en de mooie omgeving, want dit hotel is alleen toegankelijk voor volwassenen. De uitstekende keuken zorgt voor vele lovende reacties van gasten die u voorgingen. De kamers liggen verspreid in verschillende gebouwen rond het zwembad en zijn allen zeer ruim. Alle ingrediënten zijn aanwezig om u samen een heerlijke vakantie te bezorgen.

Lees meer over deze accommodatie op: TUI – Hotel Keri Village & Spa

Aanbieder Zonvakantie Hotel Keri Village & Spa – Zakynthos 2017

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties ook voor 2017. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport, stedentrips, familievakanties en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes

Bekijk alle mogelijkheden op: TUI vakanties 2017