Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens – Corfu 2017

Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens – Corfu 2017 – Gouvia – Zonvakantie Griekenland – Wie Gouvia als bestemming voor een zonvakantie kiest, boekt natuurlijk een riante kamer in Louis Corcyra Beach & Gardens. Dit is namelijk het enige hotel, dat pal aan het kleine strand van de populaire Griekse havenplaats ligt. Aan een privéstrand nog wel. Wandel door de mooie grote tuin een paar trappen af en zie: de beachbar is open. De volleybalwedstrijd begint. Kinderen ravotten in het zoetwaterbad. Het sympathieke personeel reikt met alle liefde een scala aan mogelijkheden aan. Animatie voor het hele gezin. Een rustige plek aan het lagune zwembad. Italiaanse, Aziatische of Griekse, het water loopt je in de mond, alleen al bij het zíen van al die mooie gerechten.

Lees meer over deze accommodatie op: TUI – Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens

Aanbieder Zonvakantie Hotel Louis Corcyra Beach & Gardens – Corfu 2017

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties ook voor 2017. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport, stedentrips, familievakanties en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes

Bekijk alle mogelijkheden op: TUI vakanties 2017