Hotel San Carlos – Rosas 2017

Hotel San Carlos – Rosas 2017 – Catalonië – Zonvakantie Spanje – Rustig gelegen, net buiten Rosas, ligt het typisch Mediterraanse hotel San Carlos. Je kunt naar het strand van Rosas toe, waarbij je een bezoek aan de vismarkt aan de haven eigenlijk niet kunt overslaan. Het zandstrand bij het stadscentrum is populair met kalm zeewater en een langzaam aflopend strand, ideaal voor de hele familie. Bij Hotel San Carlos zijn vele sportieve activiteiten mogelijk, of je kunt heerlijk zonnen en zwemmen in het enorme zwembad met bijna Olympische afmetingen.

Lees meer over deze accommodatie op: TUI – Hotel San Carlos

Aanbieder Zonvakantie Hotel San Carlos – Rosas 2017

Tui is een van de grootste vakantiemerken van Nederland. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties ook voor 2017. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres!

• Zeer uitgebreid aanbod: uiteraard zonvakanties, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport en losse vliegtickets
• Keuze uit meer dan 5.500 hotels, appartementen, vakantiewoningen, etc.
• Eigen airline waarbij ook losse vliegtickets geboekt kunnen worden
• Enorm veel zoekmogelijkheden op de site (o.a. op vakantiesoort, accommodatiesoort, ligging, faciliteiten, vervoer, etc.)
• Zeer scherp geprijsde last minutes

Bekijk alle mogelijkheden op: TUI vakanties 2017